KROHNARK VANT ÅRETS NYKOMMER

Vi er utrolig stolte og overrasket over at vi, blant så mange spennende og voksende bedrifter i Sandefjord, ble plukket ut til "Årets Nykommer 2017" av Sandefjord Næringsforening.

IMG_2801_INSTA.jpg
Årets Nykommer: Vi har mange sterke kandidater i denne første kategorien. Det er definitivt ingen planer om å slutte å tenkte stort i foreningen vår - og derfor er det veldig gøy å se at flere flinke folk vil satse i Sandefjord. Den første prisvinneren i kveld er et bra eksempel på det. Årets nykommer gjør nettopp det - kommer fra Oslo og skal satse i Sandefjord. I kveld deltar de på sitt aller første møte i foreningen. Vi ønsker velkommen til Sandefjord Næringsforening og gleder oss til å bli bedre kjent. Årets nykommer er KROHNARK!
— Sandefjord Næringsforening
SNF julebord 2017_13_.jpg