VIL DU LEIE PLASS I NORGES KULESTE KONTOR?

Vi er Krohnark – Et ambisiøst interiørarkitektkontor, nyinnflyttet i et lokale sentral beliggende i Waldemar Thranes gate 84c, på grensen mellom øst og vest. For tiden er vi 10 interiørarkitekter med hele 390 m2 å boltre oss på. Etter fem år i et lite og intimt kjellerlokalet, oppleves den nylige overgangen til et stort lokale i 3. etasje som luftig, men også litt i overkant romslig. Vi ønsker derfor å tilby utleieplasser til opptil 4 spennende og kreative sjeler, slik at vi kan fylle lokalene våre med pulserende og hektisk aktivitet!

Norges kuleste kontor, sa du?

Det stemmer, vi tør påstå at vi har Norges kuleste kontor, sentrert rundt det som definitivt er Norges lekreste kontorkjøkken, tegnet av Krohnene selv. I tillegg har vi 16 arbeidsplasser med skjerm, men om ønskelig kan man også jobbe i loungen, i togkupeen, eller fra dobbeltsengen om det skulle være å foretrekke. I enden av lokalet ligger et lite møterom som er fri til disposisjon. Ellers består lokalene våre av materialrom, kopirom, garderobe man kan gå seg vill i, og WC med Norges høyeste toalettdører?

Bebyggelse:

Kontoret ligger i 3. etasje med inngang fra bakgård med trapp og heis, og deler oppgang med Oslo Streetdance Studio, Kraftsenteret, Nudie Jeans Co og Rod Bianco Gallery AS.

Kort oppsummert så tilbyr vi:

  • Norges kuleste kontorlokaler.
  •  Kreativt og åpent miljø, med humorinnslag av varierende      underholdningsverdi.
  • Free seating og clean desk, inkludert skjerm på hver arbeidsplass.
  • Felles kjøkkentjeneste på rundgang, og 7,5 meter kjøkkenøy å lage lunsjen din på.
  • Felles, nydelig fredagslunsj.
  • Vinskap.
  • Dobbeltseng.
  • Kort vei til Oslo sentrum med gode bussforbindelser.
  • Spennende utsikt etter kl 18.00 (spesielt på tirsdager)
  • Parkering: Mulighet for leie av parkeringsplass.

Interessert?

Kontakt Heidi Krohn Olsen, heidi@krohnark.no for en prat!