VI FYLLER 7 ÅR

I dag fyller vi 7 år!

krohnark 7 år.jpg

For en reise det har vært - vi har vokst fra en til sytten ansatte! Sammen har vi jobbet oss gjennom mange spennende prosjekter hvor vi har utfordret, og ikke minst blitt utfordret. Vi er superstolte av alt vi har fått til sammen som team, og sammen med våre samarbeidspartnere!

Vi gleder oss til de 7 neste!

ØST // BRYNSALEEN 4

Et prosjekt hvor det grønne møter de besøkende og følger dem inn i bygget, hvor det skaper en lun atmosfære. Velkommen til det grønne i Brynsallèen 4. 

Illustrasjon: Krohnark

Illustrasjon: Krohnark

ABW
Et aktivitetsbasert miljø på jobben skreddersys mer og mer til aktivitetene som foregår på kontoret slik at arbeidsdagen får en bedre flyt. Ambisjonen er at dette skal oppleves sømløst og intuitivt slik at den enkelte får en høyere konsentrasjon når oppgaver skal løses. Frihet til å velge står i fokus, det blir enklere å samarbeide på tvers av fagområder innad i selskapet, samtidig som at terskelen for å dele ideèr senkes. (ref. bra4.no)

Illustrasjon: Krohnark

Illustrasjon: Krohnark

Illustrasjon: Krohnark

Illustrasjon: Krohnark


Gentlemans Club i Lysaker Torg 15

Vi har fotografert utvidelsen av kantinen til Storebrand i Lysaker Torg 15. Utvidelsen spiller på konseptet "Gentlemans Club". Kvinner er også velkomne til sin egen Ladies Club. 

IMG_8482.JPG
IMG_8480.JPG
IMG_8443.JPG
IMG_8371.JPG
IMG_8375.JPG
IMG_8418.JPG
IMG_8496.JPG
IMG_8431.JPG
IMG_8456.JPG

Oppdragsgiver: Storebrand
Foto: Krohnark
Omfang: Utvidelse av kantine
År: 2017


ADDER 4200 KVM TIL FYRSTIKKALLEEN 1

Lånekassen skal leie 4200 kvadratmeter i Fyrstikkalléen 1. Kontrakter med store aktører som NAV og Lånekassen, viser at Helsfyr er på vei til å bli en attraktiv kontorbeliggenhet, og et attraktivt område.

Illustrasjoner: 3D Estate / Krohnark

Illustrasjoner: 3D Estate / Krohnark

Fyrstikkalléen 1 består av tre nye, sammenvevde kontorbygg med innholdsrike, fremtidsrettede fellesarealer. Lånekassen og Arbeids- og velferdsdirektoratet skal bruke til sammen to av de tre byggene.

Vi gleder oss til å bistå i nok et spennende prosjekt i Fyrstikkaléen 1. Samarbeid: Kristin Jarmund Arkitekter

SAY HELLO

Denne høsten er vi så heldige å få hele tre nye teammedlemmer på laget.
Hils på Rune, Victoria og Stephanie.

Rune_BRUK.jpg

RUNE GABRIELSEN

Vårt tredje mannlige teammedlem (endelig!), er 3D- og motion designer, og har tidligere jobbet freelance i media- og kommunikasjonsbransjen.

 

Hos oss vil han være ansvarlig for å utarbeide 3D-illustrasjoner og annet grafisk design.

Victoria_BRUK.jpg

VICTORIA VAAGE

En lattermild og bereist sjel - hun har studert i både Spania og Belgia. Victoria har tidligere erfaring med blant annet innredning av hoteller.

 

Vi gleder oss til å ta nytte av hennes kompetanse!

Stephanie_BRUK 2.jpg

STEPHANIE HASSAN GUNDERSEN

Studerer til bachelor i interiørarkitektur ved Høyskolen Kristiania her i Oslo.

 

Vi er så heldige å få låne henne denne høsten.

20.600 - IKKE BARE ET NUMMER

Illustrasjon: 3D Estate / Krohnark

Illustrasjon: 3D Estate / Krohnark

Arbeids- og velferdsdirektoratet (Avdir) har signert kontrakt på 20.600 kvm i Fyrstikkallèen 1. De har i ett års tid vært på jakt etter lokaler som gjør det mulig å samlokalisere organisasjonen.

Vi i Krohnark ser frem til å bistå i prosjektet, og utarbeide et moderne og fremtidsrettet kontorprosjekt frem mot innflyttingen i 2020.

Illustrasjon: 3D Estate / Krohnark

Illustrasjon: 3D Estate / Krohnark

Samarbeid: Kristin Jarmund Arkitekter

STUDIETUR : BERLIN

Vi har vært i Berlin ... og for en fantastisk inspirerende by på alle måter! 3 netter ble tilbragt på 3 ulike hoteller rundt om i byen. Stress tenker kanskje du?

- "Perfekt" tenkte vi.

Tanken var å få mest mulig inspirasjon ut av de få dagene vi hadde i storbyen. De tre nettene tilbrakte vi på 25 Hour Bikini, Das Stue og Sir Savigny Hotel. Hotellene var svært ulike, og samlet sett gav de oss et stort spekter av hvordan man kan tenke når man skal designe og utvikle et hotellkonsept. 

 

HØYDEPUNKT FRA TUREN -

Ett av fellesarealene til WeWork i Sony Center. Foto: privat

Foto: www.officelovin.com

WeWork
Spennende konsept som tilbyr delte arbeidsområder, fellesskap og tjenester for gründere, frilansere, bedrifter i oppstartsfasen og små bedrifter.

Lokalene er designet for å gi rom for at entreprenører skal kunne komme i kontakt, og ha muligheten til å jobbe sammen.

WeWork finnes i 12 ulike land  - så har man abonnement, kan man anse hele verden som arbeidsplass. 


Vår søte guide Viktoria

Vår søte guide Viktoria

Bocci79
Showroom'et til Bocci holder til i en tidligere rettsbygning fra 1897. Utstillingen fyller hele bygget med ulike installasjoner som spiller på arkitektur, skulptur, oppfinnelse og design.

Bygningen, som ble renovert av arkitektene Grüntuch-Ernst, inneholder 44 rom fylt med installasjoner som gjør hele ferden til en helt unik opplevelse.


The Store 2.jpg

Til og med brannslukkingsaparatet ble lekkert i The Store sine lokaler

Soho House Berlin
"Et hjem hjemmefra for mennesker som jobber innen kreative felt" er beskrivelsen for konseptet. SOHO House holder til i blant annet Berlin, Storbritannia, Toronto, Istanbul, Barcelona og ulike steder i USA. I motsetning til andre konsept, som ofte spiller på rikdom og status, satser Soho House på en gruppe som har noe til felles - de kreative. Soho House er privat, og man må ha være medlem om man ønsker å få et dypere innblikk i hvordan konseptet fungerer. 

Vi satte av tid til å nyte en deilig italiensk lunsj på Cecconi's, og lot oss falle for The Store. The Store er et unikt samarbeid mellom kreative sjeler. Alt fra artister, designere, håndverkere og kokker er samlet under samme tak. Her kan man shoppe alt som øyet ser, eller bare la seg inspirere av alle de fine formene, materialene, fargene og det som måtte være.


Vi følte oss nesten som hjemme på toalettet til The Feuerle Collection

The Feuerle Collection
Under jorden, i en bunkers fra 1943, med 2 meter tykke vegger og en vel bevart oversvømmelse, kan man oppleve samlingen til Désiré Feuerle - en kombinasjon av minimalistisk , asiatiske samlegjenstander og samtidskunst.

Utstillingen er designet av den britiske arkitekten John Pawson. Dette er en utstilling som ikke kan forklares - den må oppleves.

A taste of the good life

SETT AV MORGENEN 8. SEPTEMBER

Fredag 8. september kl 08:30 kick-starter Heidi Krohn Olsen Showcase hos MESH - dagens tema: Fremtidens kontorlokaler. Hun vil introdusere dere for "Frank" på Lysaker Torg, samt fortelle om hvordan Krohnark sine egne lokaler ble utformet.

Hils på "Frank"

Fremtidens kontorlokaler byr på presentasjon av utvalgte prosjekter, og vil gi deg tips og inspirasjon om prosjektering og utforming av bygg med særpreg og identitet. Kontorer som signaliserer tilhørighet, tilfredsstiller nye arbeidsmønstre og tiltrekker seg de mest attraktive leietakerne og de skarpeste hodene, vil bli grundig presentert.

Vi ser på hvordan du transformerer trauste bygg til attraktive arbeidsplasser, og utformer kontorlokaler til møteplasser med fokus på design, løsninger og identitet. Resultatet av en slik transformasjon vil være kontorlokaler som stimulerer til økt produktivitet og kreativitet.

Meld dere på HER

Konferansen Fremtidens kontorlokaler er spesielt tilpasset eiendomsbesittere, utviklere, leietakere, arkitekter, rådgivere, næringsmeglere og alle som er involvert i utforming av fremtidens kontortrender og løsninger!

TA VEL I MOT: MARTE & EMILY

Denne høsten er vi så heldige å få hele fem nye og kreative sjeler med på laget. 

Marte er en av dem. Hun har mange års erfaring fra retail, hvor hun blant annet har vært med på å utvikle ulike konsept for hårsalonger, kaféer, private hjem og hoteller. Vi er veldig glad for å få en person med slik erfaring med oss på laget.

 

Den andre som har inntatt kontoret denne uken er Emily. Hun har de siste årene jobbet med å utvikle konsepter og løsninger for museer, besøkssentre, vitenskapssenter og forretningsområder. Dette er et ukjent området for oss i Krohnark, så vi vet at Emily har mye å tilegne kontoret med sin erfaring. 

 

Utover høsten vil flere nye ansikter og navn tiltre i sine stillinger - vi gleder oss til hver og en!

 

Fortsettelse følger ...