SISTE DETALJER I BOX!

Torsdag var det tid for å ferdigstille selve finaleelementet i The Box!

PA111092.JPG
PA111085.JPG

Med The Box har vi jobbet med å fange følelsen av livet som utspiller seg i New Yorks undergrunn i et moderne lokale. Så hva passet vel bedre enn et mosaikkskilt inspirert av skiltingen på de originale undergrunnene?

mosaikkskilt 3

Mosaikkskiltene har en historie som strekker seg helt tilbake til åpningen av den første undergrunnen i New York i 1904. I tillegg til funksjonell skilting er mosaikkene unike kunstverk som har satt sitt preg på historien om New Yorks T-baner. Vi er utrolig stolte over at vi har fått inn en bit av denne historien i The Box.

Det flotte mosaikkskiltet er håndlaget i Italia, og levert av FagFlis.

PA111115.JPG
PA111110.JPG
PA111120.JPG

Taco à la Sandefjord – Krohnark 9 år!

Som seg hør og bør må årets store dag (les: Krohnarks bursdag) feires! Dagen startes med ballonger og konfetti, før selveste sjefskrohna disket opp med nydelig taco à la Sandefjord.

 

IMG_2946.JPG

Som dere ser av bildene stod det ikke på utvalget; det var noe for en hver smak på bordet. Fest er ingen spøk hos Krohnark, og det grafiske teamet bidro til at alle detaljer var på plass.

IMG_2947.JPG
IMG_2959.JPG
IMG_2971.JPG
IMG_2952.JPG

Vi går nå inn i vårt tiende år her i Krohnark, hvilket betyr at flere godsaker fra oss er på vei.

Mer enn det kan vi ikke si, annet enn følg med...

IMG_2958.JPG
IMG_2941.jpg
IMG_2979.JPG
IMG_2953.JPG

I mellomtiden sier vi sier takk for maten! 

Og la festen begynne?

(Think inside) THE BOX - Oslo's nye Coworking-kontor

THE BOX er ett av mange kule prosjekter vårt team har jobbet med den siste tiden og som ferdigstilles i disse dager. Coworking-kontoret i Mølleparken står nå nøkkelferdig og er - etter vår mening - et av byens råeste!

'“The Box er perfekt for kreative sjeler som ønsker fleksibilitet og kontroll over egen hverdag. Dette er stedet hvor du finner potensielle samarbeidspartnere og mulige kunder. Her møter du andre du kan lære av og bli inspirert av. Kom deg ut av startgropa og flytt arbeidsplassen inn i et moderne miljø med røft og kunstnerisk interiør. The Box er inspirert av det tøffe og pulserende livet i Amerikas underverden.”

thebox.jpg

INTERNASJONALITET

Vi fortsetter å utvide vår internasjonale horisont. Det siste landet vi kan krysse av på verdenskartet er Polen, i tillegg til våre tidligere internasjonale ansatte som representerer Kina og Spania.

Paulina Chustecka har en mastergrad i interiørarkitektur med bakgrunn fra Polen, Spania og Portugal. Hun snakker polsk, engelsk, spansk og portugisisk - i tillegg til å lære seg norsk.

Mangfold og en miks av ulike kulturer gir et spennende spekter som gjør at vi kan utfordre oss selv til å tenke lenger enn til våre egne landegrenser.

Foto: Krohnark

Foto: Krohnark

NY HØST - NYE PRAKTIKANTER

Tradisjon tro tar vi hver høst i mot nye praktikanter fra Høyskolen Kristiania. I år har vi i tillegg skaffet oss et eksotisk tilskudd. Under får dere en liten introduksjon av de to som vi skal ha med oss på teamet fremover.

 
Foto: Krohnark

Foto: Krohnark

Madeleine

Denne høsten har vi med oss Madeleine som studerer interiørarkitektur på 3. året ved Høyskolen Kristiania.

 

Laura

Laura er vår spanske praktikant. Hun har fullført sin bachelor ved Escuela de Artè y Superior de Diseño i Valencia. 

Foto: Krohnark

Foto: Krohnark