KROHNARKPROSJEKT TIL SALGS

Creativity never goes out of style

"Leiligheten er noe helt for seg selv og har etter en omfattende oppussing i 2013 et særegent, gjennomtenkt og ikke minst påkostet interiør som bør oppleves ved selvsyn. Romløsningen er smart utformet med tanke på sosiale sammenkomster, men kan også fungere godt for en barnefamilie og er noe fleksibel med tanke på antall soverom."

Bilder og tekst er hentet fra prospekt // Boa Eiendomsmegling
 

VELKOMMEN VERONICA

Hils på vårt siste tilskudd i teamet - Veronica. 

Veronica_8 kopi.jpg

NORDNORSK NEW YORK'ER
Veronica har jobbet og studert i New York i 7 år, før hun kom til Norge for 4,5 år siden. I New York jobbet hun med store næringsprosjekter. Det siste året har hun jobbet med et kompleks hotellprosjekt, og andre næringsprosjekter. Hun har erfaring som prosjektleder, og har gjennom årene opparbeidet seg en allsidig kompetanse innen alle fasene som kreves i et prosjekt.

En generell lidenskap for interiørfaget ligger som grunnlag, sammen med ideologien om det grønne og bærekraftige. I følge henne selv er hennes styrker konseptutvikling og teknisk tegning.


Ønsker du å komme i kontakt med Veronica, finner du hennes kontaktinformasjon HER

PRIVAT BOLIG MAKE OVER

Et sted å nyte dagens første kaffekopp i fred og ro, mens verden passerer. Følelsen av å være på ferie i sitt eget hjem - midt i byen. Nyte et par sider i en god bok, eller falle bort i egne tanker og refleksjoner.

IMG_8363.JPG
minimalistisk, sanser, urbant, ro
— Stikkord for prosjektet
IMG_8362.JPG

Denne våren har vi jobbet på et spennende boligprosjekt i Barcode. Leiligheten var bygget etter normal standard, noe som ikke gjenspeilet det moderne området leiligheten ligger i.

 

 

 

 

 

FARGER OG MATERIALER

Fargene er gjennomgående i sort/hvit, sammen med overflater i tre og med betongfinish. 

Rostockgata_4_PS.jpg
IMG_8353.JPG

SPESIALDESIGN KJØKKEN

For å gjøre noe annerledes har kjøkkenet fått et stort, spesialdesignet spisebord som kan trekkes inn og ut av kjøkkenøyen. Dette gir kunden mulighet til å supplere med flere sitteplasser etter behov. Sammen med den spesialdesignede sittebenken i vinduet får leiligheten maksimal utnyttelse av sine kvadratmeter.

IMG_8332_PS.jpg

Spesialløsning 

 
 

Oppdragsgiver: Privat
Foto: Krohnark
Omfang: Rehabilitering av bolig
År: 2017

 

KROHNARK VANT ÅRETS NYKOMMER

Vi er utrolig stolte og overrasket over at vi, blant så mange spennende og voksende bedrifter i Sandefjord, ble plukket ut til "Årets Nykommer 2017" av Sandefjord Næringsforening.

IMG_2801_INSTA.jpg
Årets Nykommer: Vi har mange sterke kandidater i denne første kategorien. Det er definitivt ingen planer om å slutte å tenkte stort i foreningen vår - og derfor er det veldig gøy å se at flere flinke folk vil satse i Sandefjord. Den første prisvinneren i kveld er et bra eksempel på det. Årets nykommer gjør nettopp det - kommer fra Oslo og skal satse i Sandefjord. I kveld deltar de på sitt aller første møte i foreningen. Vi ønsker velkommen til Sandefjord Næringsforening og gleder oss til å bli bedre kjent. Årets nykommer er KROHNARK!
— Sandefjord Næringsforening
SNF julebord 2017_13_.jpg

CORT ADELERS GATE 16

Innbydende, elegant og tidsriktig. 

171009_CortAdlersGate16_Interiør_01.jpg
171009_CortAdlersGate16_Inngangsparti_v01.jpg

FASADE
Vi har foreslått å bygge om inngangsparti, samt gi bygget et løft ved å gi det en "magebelte". Magebeltet vil fremstå som elegant og eksklusivt, og la bygget ta sin plass i gaten.

INTERIØR
Det nye interiøret spiller på lag med fasaden i stil og uttrykk. Den eksisterende marmoren beholdes, og sammen med integrert belysning og trespiler vil inngangspartiet nå fremstå som innbydende, elegant og tidsriktig. 

SKILTING
Skiltingen er utarbeidet i en helhet, og passer med bygget og arkitekturen. 

KIELLANDS HUS

Identiteten til Ragdesenterne, "Ragdelinja", videreføres og danner grunnlaget for designuttrykket til Kiellands Hus når det nå skal gjennom en rehabilitering.

171031_Kiellands_Hus_Felles_render_Tre_innside_bue.jpg

KONSEPT
Fra det frodige grønne - til det taktile mørket. Konseptet til nye Kiellands Hus er basert på de gamle omgivelsene og historien bak området rundt Alexander Kiellands-plass, sammen med nåtidens fasiliteter.

Konseptet er også tilpasset "Ragdelinja" i likhet med Ragde sine andre kjøpesenter. Ragdelinja inneholder en bestemt materialpalett som fungerer som en materialbase for alle kjøpesenterne.

TILTAK
Endringer på interiør, eksteriør, overflater, himling og belysning. Profileringen skal også gjennom en fornyelse, både på interiør og eksteriør.

 

UPCYCLING

Mandag denne uken holdt Heidi foredrag på OMA sitt frokostseminar. Tema: upcycling.
Det som er gammelt blir nytt igjen – med en vri.

Upcycling er ikke et nytt konsept om man ser på historien. Noen av de beste eksemplene kommer fra tider med dårlige økonomiske og materielle ressurser. I disse tidene gjenbrukte de nesten alt – gjenstander fikk nytt liv om og om igjen til de ikke lenger var brukbare.

En av de største årsakene til gjenfødselen av upcycling er den positive miljøpåvirkningen i disse bruk og kast tidene. Elementer som skal kastes blir reddet og brukt på ny – gjerne med en ny vri.

RECYCLING // UPCYCLING
Recycling (gjennvinning) tar forbrukermaterialene – som oftest plast, papir, metall og glass - og bryter dem ned slik at basismaterialene kan omdannes til et nytt produkt.

Når du upcycler et element, bryter du ikke ned materialene, men omdanner dem og gir dem et nytt liv, og kanskje til og med en ny funksjon. Fordelen med upcyling er at materialene har bedre eller samme kvalitet som originalen.

240_F_37960769_cqEKrk5pmD5nTGlgueR6eztLIsj6HmQk.jpg

 

Det beste med upcycling: du sparer penger OG det krever bare din egen kreativitet !

VI FYLLER 7 ÅR

I dag fyller vi 7 år!

krohnark 7 år.jpg

For en reise det har vært - vi har vokst fra en til sytten ansatte! Sammen har vi jobbet oss gjennom mange spennende prosjekter hvor vi har utfordret, og ikke minst blitt utfordret. Vi er superstolte av alt vi har fått til sammen som team, og sammen med våre samarbeidspartnere!

Vi gleder oss til de 7 neste!

ØST // BRYNSALEEN 4

Et prosjekt hvor det grønne møter de besøkende og følger dem inn i bygget, hvor det skaper en lun atmosfære. Velkommen til det grønne i Brynsallèen 4. 

Illustrasjon: Krohnark

Illustrasjon: Krohnark

ABW
Et aktivitetsbasert miljø på jobben skreddersys mer og mer til aktivitetene som foregår på kontoret slik at arbeidsdagen får en bedre flyt. Ambisjonen er at dette skal oppleves sømløst og intuitivt slik at den enkelte får en høyere konsentrasjon når oppgaver skal løses. Frihet til å velge står i fokus, det blir enklere å samarbeide på tvers av fagområder innad i selskapet, samtidig som at terskelen for å dele ideèr senkes. (ref. bra4.no)

Illustrasjon: Krohnark

Illustrasjon: Krohnark

Illustrasjon: Krohnark

Illustrasjon: Krohnark


GENTLEMANS CLUB // LT 15

Vi har fotografert utvidelsen av kantinen til Storebrand i Lysaker Torg 15. Utvidelsen spiller på konseptet "Gentlemans Club". Kvinner er også velkomne til sin egen Ladies Club. 

IMG_8482.JPG
IMG_8480.JPG
IMG_8443.JPG
IMG_8371.JPG
IMG_8375.JPG
IMG_8418.JPG
IMG_8496.JPG
IMG_8431.JPG
IMG_8456.JPG

Oppdragsgiver: Storebrand
Foto: Krohnark
Omfang: Utvidelse av kantine
År: 2017


ADDER 4200 KVM TIL FYRSTIKKALLEEN 1

Lånekassen skal leie 4200 kvadratmeter i Fyrstikkalléen 1. Kontrakter med store aktører som NAV og Lånekassen, viser at Helsfyr er på vei til å bli en attraktiv kontorbeliggenhet, og et attraktivt område.

Illustrasjoner: 3D Estate / Krohnark

Illustrasjoner: 3D Estate / Krohnark

Fyrstikkalléen 1 består av tre nye, sammenvevde kontorbygg med innholdsrike, fremtidsrettede fellesarealer. Lånekassen og Arbeids- og velferdsdirektoratet skal bruke til sammen to av de tre byggene.

Vi gleder oss til å bistå i nok et spennende prosjekt i Fyrstikkaléen 1. Samarbeid: Kristin Jarmund Arkitekter

SAY HELLO

Denne høsten er vi så heldige å få hele tre nye teammedlemmer på laget.
Hils på Rune, Victoria og Stephanie.

Rune_BRUK.jpg

RUNE GABRIELSEN

Vårt tredje mannlige teammedlem (endelig!), er 3D- og motion designer, og har tidligere jobbet freelance i media- og kommunikasjonsbransjen.

 

Hos oss vil han være ansvarlig for å utarbeide 3D-illustrasjoner og annet grafisk design.

Victoria_BRUK.jpg

VICTORIA VAAGE

En lattermild og bereist sjel - hun har studert i både Spania og Belgia. Victoria har tidligere erfaring med blant annet innredning av hoteller.

 

Vi gleder oss til å ta nytte av hennes kompetanse!

Stephanie_BRUK 2.jpg

STEPHANIE HASSAN GUNDERSEN

Studerer til bachelor i interiørarkitektur ved Høyskolen Kristiania her i Oslo.

 

Vi er så heldige å få låne henne denne høsten.

20.600 - IKKE BARE ET NUMMER

Illustrasjon: 3D Estate / Krohnark

Illustrasjon: 3D Estate / Krohnark

Arbeids- og velferdsdirektoratet (Avdir) har signert kontrakt på 20.600 kvm i Fyrstikkallèen 1. De har i ett års tid vært på jakt etter lokaler som gjør det mulig å samlokalisere organisasjonen.

Vi i Krohnark ser frem til å bistå i prosjektet, og utarbeide et moderne og fremtidsrettet kontorprosjekt frem mot innflyttingen i 2020.

Illustrasjon: 3D Estate / Krohnark

Illustrasjon: 3D Estate / Krohnark

Samarbeid: Kristin Jarmund Arkitekter