Workplace Oo får signatur fra Helsedirektoratet!

Krohnark er stolte av ha bistått Skanska Commercial Development med å få inn Helsedirektoratet på 11 165 kvadratmeter i Vitaminveien 4 på Storo. Prosjektet er dermed 46 prosent utleid.

Bare drøye fire måneder etter at Skanska Commercial Development tok beslutningen om å satse 630 millioner kroner på nybygget Workplace Oo på Storo uten leietakere, er bygget nå nesten halvfullt. Eiendomsutvikleren har fått inn Helsedirektoratet på en tiårig leieavtale.

Utviklingen forsetter i Øvre Vollgt. 9

20141219_interior_01Komprimert3-2000x1644.jpg

Anthon B Nilsen Eiendom har leid ut 40 prosent av arealene!

Krohnark ser fram mot videre utvikling i dette spennende kontorlokalet. 

Anthon B Nilsen Eiendom har inngått totalentreprisekontrakt med Betonmast Oslo AS i forbindelse med nybygg og rehabilitering av 3000 kvadratmeter i Øvre Vollgate 9.

Bygget ferdigstilles april 2018.

Ved igangsettelse av prosjektet er ca. 40 prosent av arealene utleid, opplyser Anthon B Nilsen Eiendom.

WILD FIRE – GRAFISK PROFIL & EMBALLASJEDESIGN

Vi er stolte over å ha fått lov til å designe den grafiske profilen til serien Wild Fire – en ny og fremadstormende aktør innenfor sausmarkedet.

Gjennom et spennende samarbeid med Chef Jeff og Janniche har vi utviklet logo, illustrasjoner, emballasjedesign, visittkort og gaveesker.

Lørdag 19. november er det lansering av produktet på Gutta på Haugen på St. Hanshaugen der man også får sjansen til å smake – vi gleder oss!