HVORFOR FLEKSIBEL KONTORLØSNING?

 Foto: pexels.com

Foto: pexels.com

FAKTA

Ni av ti ledere mener at fleksible kontorløsninger er viktig for at selskapet kan vokse

Ni av ti ledere mener at fleksible kontorløsninger styrker konkurransekraften

Åtte av ti mener at det øker produktiviteten

Åtte av ti mener det gjør det enklere å tiltrekke seg kloke hoder

Åtte av ti mener det gjør dem mer lønnsommeKilde: http://ne.no/2018/05/25/tradisjonelle-kontorlosninger-svekker-norske-bedrifters-konkurranseevne/ // International Workplace Group (IWG), Spørreundersøkelse blant 18.000 ansatte fra 96 selskaper.


ER DU EN KROHNE?

Stillingsannonse_Forslag3.jpg

Krohnark er et ambisiøst team med fokus på å levere gjennomtenkte interiørkonsept med en sterk identitet, samtidig som vi ønsker å utfordre faget med innovative løsninger og fremtidsrettet design. Vi har mange nye spennende prosjekter må utvide teamet med 1- 2 interiørarkitekter.

Vi trenger en erfaren og uredd interiørarkitekt med lang erfaring fra kontordesign og som tør å utfordre faget.
 
Kvalifikasjoner:
• Minimum 6 års erfaring med arbeidsplassdesign.
• Må beherske norsk skriftlig og muntlig.
• Må beherske ArchiCAD, AutoCad og Adobe CC. Det er en fordel om du også kan Sketch-up.
• Må ha et brennende engasjement for faget.
• Glemmer tid og sted under utarbeidelse av nye interiørkonsepter.
• Evne til å riste innovative planløsninger ut av ermet ved behov.

Vi kan tilby:
• Et dynamisk og kreativt miljø.
• Konkurransedyktige betingelser
• Frihet under ansvar
• Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver
• En utrolig innholdsrik og spennende portefølje
• Oslos lengste kjøkkenøy, med Norges beste fredagslunsjer

Våre verdier: Fremdtidsrettet, nysgjerrige, utfordrende, lekne og fest.

Søknadsfrist: 04.06.2018

Sted: Oslo

Vennligst send cv, portfolio og litt om hvorfor du er rett kandidat til heidi@krohnark.no

VI JOBBER MED BARNEHAGER!

Det siste halvåret har vi samarbeidet med Norlandia for å utvikle en mal og ulike konsepter spesielt tilpasset deres barnehager. 

I disse dager utarbeider vi det første pilotprosjektet, på Voksenkollen. 

Vi er stolt over at vi får ta del i utviklingen og omgivelsene hvor fremtidens helter skal tilbringe store deler av sine første leveår.SNAPSHOTS : KJØRBO

I forbindelse med ferdigstilling av resepsjon, kaffebar, kantine og møtesenter på Kjørbo, har vi knipset et par bilder. Krohnark har vært ansvarlig interiørarkitekt for utformingen av prosjektet som strekker seg over to etasjer, og utgjør et areal på ca. 1800 m².

kjørbobruk.jpg
 

FAKTA

OPPDRAGSGIVER: Entra

FOTOGRAF: Privat

OMFANG: Ansvarlig interiørarkitekt

ÅR: Ferdigstilles mars 2018

Powerhouse Kjørbo består av flere kontorbygg på tre og fire etasjer, ett servicesenter med kantine, møterom og resepsjon.
— Entra
 

URTEGATA 9

Vi gleder oss til å samarbeide med A-lab på en av Oslo sentrums største utviklingseiendommer for Eiendomsspar, Urtegata 9.

 Illustrasjon: A-lab

Illustrasjon: A-lab

Urtegata 9 skal være ledende med tanke på å skape fremtidsrettede arbeidsmiljøer og arbeidsplasser med en miks fra startups til tradisjonelle firmaer. Samtidig legges høye miljøambisjoner til grunn.


FAKTA: Tomten, med adresse Urtegata 9, er på 7,8 mål og har et potensial på opp mot 39.000 kvadratmeter BRA.


aerialALTA-edit-1555x2000[1].jpg

KROHNARKPROSJEKT TIL SALGS

Creativity never goes out of style

"Leiligheten er noe helt for seg selv og har etter en omfattende oppussing i 2013 et særegent, gjennomtenkt og ikke minst påkostet interiør som bør oppleves ved selvsyn. Romløsningen er smart utformet med tanke på sosiale sammenkomster, men kan også fungere godt for en barnefamilie og er noe fleksibel med tanke på antall soverom."

Bilder og tekst er hentet fra prospekt // Boa Eiendomsmegling
 

VELKOMMEN VERONICA

Hils på vårt siste tilskudd i teamet - Veronica. 

Veronica_8 kopi.jpg

NORDNORSK NEW YORK'ER
Veronica har jobbet og studert i New York i 7 år, før hun kom til Norge for 4,5 år siden. I New York jobbet hun med store næringsprosjekter. Det siste året har hun jobbet med et kompleks hotellprosjekt, og andre næringsprosjekter. Hun har erfaring som prosjektleder, og har gjennom årene opparbeidet seg en allsidig kompetanse innen alle fasene som kreves i et prosjekt.

En generell lidenskap for interiørfaget ligger som grunnlag, sammen med ideologien om det grønne og bærekraftige. I følge henne selv er hennes styrker konseptutvikling og teknisk tegning.


Ønsker du å komme i kontakt med Veronica, finner du hennes kontaktinformasjon HER

PRIVAT BOLIG MAKE OVER

Et sted å nyte dagens første kaffekopp i fred og ro, mens verden passerer. Følelsen av å være på ferie i sitt eget hjem - midt i byen. Nyte et par sider i en god bok, eller falle bort i egne tanker og refleksjoner.

IMG_8363.JPG
minimalistisk, sanser, urbant, ro
— Stikkord for prosjektet
IMG_8362.JPG

Denne våren har vi jobbet på et spennende boligprosjekt i Barcode. Leiligheten var bygget etter normal standard, noe som ikke gjenspeilet det moderne området leiligheten ligger i.

 

 

 

 

 

FARGER OG MATERIALER

Fargene er gjennomgående i sort/hvit, sammen med overflater i tre og med betongfinish. 

Rostockgata_4_PS.jpg
IMG_8353.JPG

SPESIALDESIGN KJØKKEN

For å gjøre noe annerledes har kjøkkenet fått et stort, spesialdesignet spisebord som kan trekkes inn og ut av kjøkkenøyen. Dette gir kunden mulighet til å supplere med flere sitteplasser etter behov. Sammen med den spesialdesignede sittebenken i vinduet får leiligheten maksimal utnyttelse av sine kvadratmeter.

IMG_8332_PS.jpg

Spesialløsning 

 
 

Oppdragsgiver: Privat
Foto: Krohnark
Omfang: Rehabilitering av bolig
År: 2017

 

KROHNARK VANT ÅRETS NYKOMMER

Vi er utrolig stolte og overrasket over at vi, blant så mange spennende og voksende bedrifter i Sandefjord, ble plukket ut til "Årets Nykommer 2017" av Sandefjord Næringsforening.

IMG_2801_INSTA.jpg
Årets Nykommer: Vi har mange sterke kandidater i denne første kategorien. Det er definitivt ingen planer om å slutte å tenkte stort i foreningen vår - og derfor er det veldig gøy å se at flere flinke folk vil satse i Sandefjord. Den første prisvinneren i kveld er et bra eksempel på det. Årets nykommer gjør nettopp det - kommer fra Oslo og skal satse i Sandefjord. I kveld deltar de på sitt aller første møte i foreningen. Vi ønsker velkommen til Sandefjord Næringsforening og gleder oss til å bli bedre kjent. Årets nykommer er KROHNARK!
— Sandefjord Næringsforening
SNF julebord 2017_13_.jpg

CORT ADELERS GATE 16

Innbydende, elegant og tidsriktig. 

171009_CortAdlersGate16_Interiør_01.jpg
171009_CortAdlersGate16_Inngangsparti_v01.jpg

FASADE
Vi har foreslått å bygge om inngangsparti, samt gi bygget et løft ved å gi det en "magebelte". Magebeltet vil fremstå som elegant og eksklusivt, og la bygget ta sin plass i gaten.

INTERIØR
Det nye interiøret spiller på lag med fasaden i stil og uttrykk. Den eksisterende marmoren beholdes, og sammen med integrert belysning og trespiler vil inngangspartiet nå fremstå som innbydende, elegant og tidsriktig. 

SKILTING
Skiltingen er utarbeidet i en helhet, og passer med bygget og arkitekturen. 

KIELLANDS HUS

Identiteten til Ragdesenterne, "Ragdelinja", videreføres og danner grunnlaget for designuttrykket til Kiellands Hus når det nå skal gjennom en rehabilitering.

171031_Kiellands_Hus_Felles_render_Tre_innside_bue.jpg

KONSEPT
Fra det frodige grønne - til det taktile mørket. Konseptet til nye Kiellands Hus er basert på de gamle omgivelsene og historien bak området rundt Alexander Kiellands-plass, sammen med nåtidens fasiliteter.

Konseptet er også tilpasset "Ragdelinja" i likhet med Ragde sine andre kjøpesenter. Ragdelinja inneholder en bestemt materialpalett som fungerer som en materialbase for alle kjøpesenterne.

TILTAK
Endringer på interiør, eksteriør, overflater, himling og belysning. Profileringen skal også gjennom en fornyelse, både på interiør og eksteriør.

 

UPCYCLING

Mandag denne uken holdt Heidi foredrag på OMA sitt frokostseminar. Tema: upcycling.
Det som er gammelt blir nytt igjen – med en vri.

Upcycling er ikke et nytt konsept om man ser på historien. Noen av de beste eksemplene kommer fra tider med dårlige økonomiske og materielle ressurser. I disse tidene gjenbrukte de nesten alt – gjenstander fikk nytt liv om og om igjen til de ikke lenger var brukbare.

En av de største årsakene til gjenfødselen av upcycling er den positive miljøpåvirkningen i disse bruk og kast tidene. Elementer som skal kastes blir reddet og brukt på ny – gjerne med en ny vri.

RECYCLING // UPCYCLING
Recycling (gjennvinning) tar forbrukermaterialene – som oftest plast, papir, metall og glass - og bryter dem ned slik at basismaterialene kan omdannes til et nytt produkt.

Når du upcycler et element, bryter du ikke ned materialene, men omdanner dem og gir dem et nytt liv, og kanskje til og med en ny funksjon. Fordelen med upcyling er at materialene har bedre eller samme kvalitet som originalen.

240_F_37960769_cqEKrk5pmD5nTGlgueR6eztLIsj6HmQk.jpg

 

Det beste med upcycling: du sparer penger OG det krever bare din egen kreativitet !