FRA LOKALER DU TRIVES I, TIL LOKALER SOM SKAPER
ENGASJEMENT OG RESULTATER.

Et gjennomtenkt interiørkonsept bidrar til å styrke en bedrifts merkevare og profil. Vel så viktig er det å skape et sted
der medarbeiderne ønsker å jobbe - og ikke minst – er stolte av å vise frem til sine kunder og samarbeidspartnere.
Krohnark har som mål å alltid skape kreative og helhetlige løsninger, som er skreddersydd
etter oppdragsgivernes behov. 

 

Honey I’m home – Ved utformingen av Krohnarks nye kontorlokale var det en kvalitet som lå til grunn for hele prosjektet – Kontoret skulle ha en hjemlig atmosfære og være sentrert rundt en stilren, 7,5 meter lang kjøkkenøy.

 
 
L15-8-ready-liten.jpg

 

 

 

 

Lokalene har en røff, men varm atmosfære, basert på et konsept inspirert av den typiske loftsleiligheten i New York med en tvist av Alice in Wonderland.

Det 390 m2 store lokalet består av et arbeidsrom med eget designet langbord, som kan skjermes av med store pivotdører
i smijern og glass.

I den andre enden av lokalet ligger fokussonen, med lounge og skjermet møterom, og en stillesone bestående av togkupe og dobbeltseng.

 

New York is always a good idea.
 
Have I gone mad?
I`m afraid so. You`re entirely BONKERS.
But I`ll tell you a secret, all the best people are!
— The Mad Hatter, Alice in Wonderland
 

 

 

 

Den fremadstormede grunderbedriften Nettbureau ønsket seg et stilrent og røft kontor i sitt nyanskaffede lokale i Colletsgate.

Konseptet hentet sin inspirasjon fra det unge og urbane grundermiljøet, og skyver grensene for hvordan det typiske kontoret skal innredes.

Midt i lokalet er det utformet en bar, (også kjent som The Bird House) som kan benyttes både til teamwork, uformelle møter og ikke minst fredagspilsen.

De ansatte sitter på et solid langbord, men har også mulighet til å slå seg ned på sittebenken langs vindusfasaden.

 

 

 

 

I kjelleren er det innredet med en behagelig lounge, med tilhørende kjøkken der man kan slappe av, eller ta en match på den retro arkademaskinen.

 

 

 
 

OPPDRAGSGIVER: Nettbureau

FOTOGRAF: Yvonne Wilhelmsen

OMFANG: Ansvarlig Interiørarkitekt.

ÅR: 2016

 

Kantinekonseptet Bakgaarden henter sin inspirasjon fra de grønne, «hemmelige» bakgårdene som finnes i de fleste urbane miljøer. Frodige planter og stilren arkitektur i samspill med urbane detaljer og lunt treverk skaper en kantine de ansatte kan bruke både daglig og til spesielle eventer.

 
 
 


OPPDRAGSGIVER:  Opsahl Gruppen AS

FOTOGRAF: Yvonne Wilhelmsen

OMFANG: Rehabilitering og ombygging fellesarealer for Skullerud næringspark

ÅR: 2015-2016

 

 

I «Bakgaarden» finnes det både en lunere lounge der man kan trekke seg tilbake (og kanskje ta en match på shuffleboardet), en lys og luftig paviljong, myke sofabåser, og en hyggelig kaffebar. Her er det rom for både lunsj, uformelle møter, avslapping og lek.

 

I hjertet av Lysaker Torg ligger en yrende møteplass med bespisning og kaffebar, utformet for både kontorbrukere og mennesker i nærmiljøet.
I det man går inn i lokalet kommer man inn i en åpent atrium under navnet Village, bestående av lune småhus og barbord med friske urter. I kantinens senter ligger den trattoria-inspirerte kantinen med langbord og sofabåser.

Det mest i øyenfallende elementet er likevel den flotte loungen, med en grafikkvegg som vekker både begeistring fra kontorbrukerne og nysgjerrighet fra forbipasserende.

 
 
L15-8-ready-liten.jpg
Som en del av konseptet er det utviklet egen logo til kaffebaren, Where’s Frank, i Lysaker Torg 15.
 
 

OPPDRAGSGIVER: Storebrand ASA

FOTOGRAF: Gatis Rozenfelds

OMFANG: Rehabilitering og ombygging av kantine.

ÅR: 2016

 
 

Sjøfartsbygningen, reist i 1915, regnes som en av Oslos første moderne forretningsgårder, og hadde ekstraordinære fasiliteter som paternoster-heis og sentralvarme.

Nå er Kongens gate rehabilitert til gammel storhet. Hjertet av bygningen er den luftige glassgården, der de tidligere stallene er omgjort til møterom og lounge.

Kaffebar og kantine har gjennomgående elegante kvaliteter som valnøtt og messing, og er utsmykket med glimt fra forretningsgårdens lange historie.

 
 
 

OPPDRAGSGIVER: Sjøfartsbygningen Eiendoms- Og Investment AS

FOTOGRAF: Gatis Rozenfelds

OMFANG: Ansvarlig interiørarkitekt for ombygging og rehabilitering av fellesarealer.

AREAL: 18 500 m2

ÅR: 2012 - 2015

 

Saatchi & Saatchi er et kreativt digitalbyrå med et ungt og myldrende miljø på 23 ansatte. Kontorarealet ligger sentralt til i Kongens gate 6, og er utformet som et hvitt bakteppe der fokuset ligger på detaljene. Enkelte elementer i rødt trekker inn profilfargene.

 

 
 
En spennende tribune gir rom for ulike arbeidssituasjoner, enten alene eller i team, og kan benyttes til møter og presentasjoner.
 

OPPDRAGSGIVER:  S & S Norway AS

FOTOGRAF: Gatis Rozenfelds

OMFANG: Ansvarlig interiørarkitekt

ÅR: 2016

 
 

"Back to basic" er konseptet bak Gym Ila. "Back to basic" var også utgangspunktet når det kom til selve interiørutformingen.
Rå, industrielle overflater mot fargesterke materialer skaper et godt miljø for høy intensitet, energi og rå styrke.

 
Be stronger than your exuses.
 
L15-8-ready-liten.jpg
 
 

OPPDRAGSGIVER:  Ragde Eiendom AS

FOTOGRAF: Gatis Rozenfelds

OMFANG: Ansvarlig Interiørarkitekt

ÅR: 2015

 

 

Monsters kontorer er lokalisert i den eldre industribygningen Møllerparken 2. En omfattende totalrehabilitering av bygningen der industrielle detaljer ble fremhevet gjennom en monokrom fargepalett, gjør at lokalene nå fremstår som moderne og elegante.

 
 
 


OPPDRAGSGIVER:  Monster Entertainment

OMFANG: Rehabilitering og ombygging av kontorlokaler.

ÅR: 2010-2013

 
 

Lyst og lett ispedd en vakker kombinasjon av eik og en nordisk fargepalett. Dette er utgangspunktet for Norwegian Brokers kontorer, lokalisert på Lysaker.

 
 

OPPDRAGSGIVER:  Storebrand ASA

FOTOGRAF: Anne Bråtveit

OMFANG: Ombygging og rehabilitering av kontorareal.

ÅR: 2015

 

 
 

"Quality never goes out of style." Levis' showroom ble innredet med en kombinasjon av elegante kvaliteter og røffe detaljer. En retro møblering ga en liten tvist på uttrykket.

 
 
 

OPPDRAGSGIVER: Levi Strauss & Co

OMFANG: Rehabilitering og ombygging av
kontorlokale / showroom

ÅR: 2010-2012

 
 

Mediacoms lokaler er lokalisert i den nylige rehabiliterte Sjøfartsbygningen i Oslo. Lokalene har fått et moderne uttrykk med lekne innslag, som en fin kontrast til den klassiske bygningen.

 
 
L15-8-ready-liten.jpg
 

OPPDRAGSGIVER: Group M Norway AS

FOTOGRAF: Anne Bråtveit

OMFANG: Ansvarlig Interiørarkitekt

AREAL: 1200 m2

ÅR: 2015

 
 
 

Mindshare er et kreativt og lekent mediebyrå, noe som ble lagt til grunn ved utformingen av deres nye kontorlokaler. Lokalene har fått et delikat og grafisk uttrykk, der profilfargene er gjennomgående i alle detaljer.

 
 

  

OPPDRAGSGIVER: Group M Norway AS

FOTOGRAF: Anne Bråtveit

OMFANG: Ansvarlig Interiørarkitekt

AREAL: 670 m2

ÅR: 2015

Mindshare_High (6)-liten.jpg
 
 
 

Lindorff flyttet inn i nye lokaler på Smedstad i 2014. De tidsmessige lokalene har fått en romslig og fleksibel løsning, med stemningsskapende detaljer.

 
 
 

  

OPPDRAGSGIVER: Lindoff Norge

FOTOGRAF: Anne Bråtveit

OMFANG: Ansvarlig Interiørarkitekt

AREAL: 6800 m2

ÅR: 2013

Mindshare_High (6)-liten.jpg