Enhver er konge i sitt hus

 – og hjemmet bør speile dets eier. Krohnark har lang og bred erfaring innenfor boligprosjekter,
og vi omdanner oppdragsgivers ønsker og behov til et hjem man kan føle seg vel i.  

 

 

Den typiske byleiligheten i Oslo har fått en oppgradering litt utenom det vanlige. Leiligheten er innredet med en gjennomgående urban look, bestående av en unik blanding av kontraster mellom moderne og tradisjonelt, lyst mot mørkt og detaljer i ulike metaller, som gir den riktige, eklektiske følelsen.

Det mest iøynefallende elementet må likevel være den tapetserte stueveggen, som skaper et dramatisk bakteppe for den åpne stue/kjøkkenløsningen.

 

 

OPPDRAGSGIVER: Christian Torp

FOTOGRAF: Yvonne Wilhelmsen

OMFANG: Rehabilitering av leilighet

ÅR: 2015

Det må være noe spesielt med en som velger å tapetsere stueveggen med en kjempestor Jesus i krybben.
— Bonytt
 
 

Et sted å nyte dagens første kaffekopp i fred og ro, mens verden passerer. Nyte et par sider i en god bok, eller falle bort i egne tanker og refleksjoner.

 

 
Rostockgata_10.jpg
IMG_8353.JPG
 
Følelsen av å være på ferie i sitt eget hjem - midt i byen.
 
IMG_8363.JPG

Leiligheten er oppgradert i tråd med byggets arkitektur og kvaliteter. Gjennomgående overflater i sort og hvitt sammen med materialer som tre, betong, glass og tekstiler skaper et tidløst interiør fullt med taktilitet. 

 Kjøkkenet inneholder en praktisk kjøkkenøy, som gir kunden mulighet til å supplere med flere sitteplasser etter behov, ved å trekke bordplaten ut av øyen.

OPPDRAGSGIVER: Privat oppdragsgiver

OMFANG: Rehabilitering av bolig

FOTOGRAF: Krohnark

ÅR: 2017

Et av leilighetens smykker er bokhyllen som er skreddersydd for å romme elementer etter kundens ønsker.

Et av leilighetens smykker er bokhyllen som er skreddersydd for å romme elementer etter kundens ønsker.

 

Den gamle direktørboligen til den tidligere møllemesteren har blitt rehabilitert til en moderne og spennende hjem. Overflater i metall og trepanel forankrer boligen i dens industrielle bakgrunn. Et moderne grep er det store allrommet med kjøkken, stue og lesekrok med innebygde hyller. Fargesterke detaljer gir boligen en touch av lekenhet.

 
 
L15-8-ready-liten.jpg
Det store allrommet tar begrepet allrom til nye høyder.
— Bonytt
 
 

Da tomannsboligen på 100 kvadratmeter skulle få nytt, spesialdesignet allrom, måtte deler av stuen vike. Istedet har boligen fått et stort allrom med kjøkken, spiseplass og stue i ett, som benyttes til både hverdag og fest. Kjøkkenet har fått skreddersydde løsninger, spesialtegnet for boligen i samarbeid med arkitekten Andrea Ravagnani/MDA. .

Materialene er gjennomgående i sort/hvit, med arbeidsflater i marmor. Som kronen på verket har kjøkkenet fått et stort, spesialdesignet spisebord. Sammen med den spesialtegnede sittebenken foran arbeidsbenken skapes maksimal utnyttelse av plassen på kjøkkenet.

 
 
 
 

OPPDRAGSGIVER: Privat oppdragsgiver

FOTOGRAF: Anne Bråtveit

OMFANG: Rehabilitering av bolig

ÅR: 2014

 

 
 
 

Ombygging og rehabilitering av bolig for privatkunde. Det ble lagt vekt på at boligen skulle ha et tidløst og klassisk uttrykk.

 
 
L15-8-ready-liten.jpg

OPPDRAGSGIVER: Privat oppdragsgiver

ÅR: 2010

OMFANG: Rehabilitering og ombygging av bolig

 
 

Løvenskjoldgate 14 har alle kvaliteter man finner i en klassisk byleilighet, med stukkatur og god takhøyde. En delikat fargepalett i blåtoner, og klassiske møbler, ga leiligheten et tidløst og eksklusivt uttrykk.

 
 
Løvensholdgate_002.jpg
 

OPPDRAGSGIVER: Privat oppdragsgiver

ÅR: 2009

OMFANG: Oppgradering av byleilighet